Live at Heart blickar fram emot september och en tid med livemusik med ett släpp av årets första artister till Sveriges största showcasefestival.

”Vi drömmer alla om att återigen kunna uppleva livemusik och vi hoppas kunna öppna september med att fylla upp en mängd scener i Örebro med spelsugna artister och band som vill visa upp sig för branschen och publiken, säger Magnus Tunmats, festivalgeneral”.

Bland artisterna i år finner vi Live at Heart-favoriterna Meadows (som spelat på alla festivaler), DSH5 & Det är Kärlek.

Lily Arbor fick 2019 Live at Hearts låtskrivarstipendie, uppträdde på Live at Heart Online förra året och återkommer nu till årets festival. Även Ebba Bergkvist & The Flat Tire Band, Lovisa Krantz, Lobo Interestelar, Gustafs dagar, Matilda Modigh, Miss Sister, Mpho Ludidi, Norra Promenaden, PUNSCH och Vertigaux uppträdde på förra årets digitala version och återkommer nu för att möta publiken på plats i Örebro.

Live at Heart är Sveriges största showcasefestival som varje år arrangeras i Örebro i september, i år 1-4 september. 2021 är temat ”Imagine the future” och festivalen arrangeras som en hybrid som är både digital och live från scenen. Förutom musik arrangeras en filmfestival och en mötesplats för entreprenörer och startup-bolag. Senast Live at Heart ordnades som en ”vanlig” festival, 2019, hade festivalen 6700 besökare och 190 olika band spelade på 23 scener i Örebro. 3000 band hade ansökt om att få spela – på Live at Heart kan musikindustrin uppleva framtidens stjärnor.

Klara artister:

Amaunet
Archi & Pelago
Browsing Collection
Byråkrat
Det är kärlek
DSH5
Ebba Bergkvist & The Flat Tire Band
Gustafs Dagar
I’m Kingfisher
Julia Jonas
Lily Arbor
Lobo Interestelar
Lovisa Krantz
Matilda Modigh
Meadows
Miss Sister
Mpho Ludidi
Namelle
Nervous City | Nervous Self
Norra Promenaden
PUNSCH
Ras Kerry’s
Simon Alexander
The Kollektive
Tiny Fighter
Vertigaux

Kontakt:

Magnus Tunmats
Festivalgeneral
magnus@liveatheart.se
+46 (0) 70-4950049

Åke Lundström
VD
ake@liveatheart.se
+46 (0) 70-6747620