Nu öppnar Live at Heart

Filmfestivalen har pågått sedan i söndags och idag öppnar hela Live at Heart. Under dagen startar Creative-delen med en workshop om entreprenörens inre resa som hålls av entreprenörskapsfilosofen Bijoy Goswami från Austin, Texas. Under onsdagkvällen hålls konserter på 5 scener och Live at Hearts priser Musikörat, Filmfoten och låtskrivarstipendiet delas ut. Dessutom visas filmen Citizen Jane.

- Det känns fantastiskt fint att vi äntligen är framme vid öppnandet av hela programmet, säger Åke Lundström, VD för Live at Heart. Människor från olika delar av världen är på väg till Örebro nu och det kommer att bli en fantastisk vecka! Vi tjuvstartade redan i måndags med möten och spelningar i Stockholm, där vi märker att intresset för Live at Heart blir allt större.

Studieförbundet Bilda är huvudpartner till Live at Heart i år och bidrar med seminarier, scenprogram och Diaserter - konserter med intervjuer. Dessutom samlar Bilda konsulenter från hela Sverige för kompetensutveckling och nätverkande.

- Vår fasta övertygelse är att vi människor lär och utvecklas i mötet med varandra och Live at Heart är en fantastisk plattform och mötesplats för kreativa människor, säger Sara Thorstensson, Utvecklingsansvarig Kultur på Studieförbundet Bilda.

Diaserterna med Sofia Karlsson, Jonathan Johansson och Jennie Abrahamson blir något nytt på programmet. Tre mycket intressanta svenska musiknamn kommer till Live at Heart och berättar som sig själva och spelar sin musik.

-Vi är stolta över att få bidra till Live at Hearts scenprogram och är väldigt inspirerade över att vara igång, säger Sara Thorstensson, Utvecklingsansvarig Kultur på Studieförbundet Bilda. Det här är ett fint steg i Live at Hearts utveckling som vi tar tillsammans. 

Live at Hearts priser Musikörat, Filmfoten och låtskrivarstipendiet delas ut under ett invigningsmingel som hålls på Konserthuset, restaurang Umami, onsdag 30 augusti. Minglet startar klockan 17.30 och programmet på scen börjar klockan 18.00.

 

För mer information, kontakta:

Åke Lundström, VD Live at Heart
ake@liveatheart.se
Tel. 070-674 76 20 

Sara Thorstensson, Utvecklingsansvarig Kultur
sara.thorstensson@bilda.nu
072-1415067