Live at Heart Film växer

”Filmfestivalen fortsätter sitt huvudfokus på independentfilm och kortfilm men årets filmprogram innehåller även nyheter som en heldag tillägnad work-in-progress, ett format där besökarna bjuds på en inblick i pågående professionella filmprojekt” säger Daniel Lundsten, filmfestivalens projektledare.
Filmprogrammet innefattar bland annat filmvisningar på anrika Bio Roxy, de uppskattade utomhusvisningarna, en kortfilmstävling samt en ny tävling i kategorin ”Sveriges bästa beställningsfilm”.
”Vi kommer att ägna en hel festivaldag åt beställningsfilm. Sverige har under ett drygt decennium saknat en nationell tävling i den här kategorin, vilket är beklagligt då produktion av professionell film för näringsliv, myndigheter och organisationer aldrig varit större än idag.” fortsätter Daniel.
 
Ansökningarna till tävlingen för beställningsfilm öppnar senare i vår, men redan från den 1:a mars kan du som kortfilmare anmäla ditt projekt till festivalens kortfilmstävling.
Festivalbandet för Live at Heart ger som vanligt inträde till Live at Heart Film, men är du bara intresserad av filmen räcker det med att skaffa ett medlemskap i Örebro Filmförening för 100:-
Information om medlemskapet går att hitta på: orebrofilmforening.se/medlemskap/