​Ansökan till Live at Hearts filmfestival 2019 är öppen!

Nov 29, 2018

Nästa år firar Live at Heart tioårs-jubileum och då har filmfestivalen varit en del av festivalen i fem år. Live at Hearts filmfestival har genom åren delat ut priser för bästa kortfilm till både svenska och internationella filmer, presenterat förhandsvisningar av Svenska storfilmer, bjudit Örebroarna på utomhusbio samt med sina workshops och masterclasses blivit en uppskattad mötesplats för filmarbetare både från Sverige och internationellt.

“Det ska verkligen bli spännande att se vilka filmskapare som söker till nästa års festival. Vi kommer att låta kortfilmen ta ännu större plats nästa år så vi hoppas att få in många ansökningar i den kategorin”, säger Daniel Lundsten konstnärligt ansvarig för Live at Heart Film.

Idag öppnar ansökan för att komma med i nästa års filmprogram. Live at Heart filmfestival tar emot både kortfilmer, novellfilmer, långfilmer och dokumentärer producerade mellan 2017-2019. Alla genre och från alla länder. Passar du på att skicka in din ansökan innan den 28;e februari får du en early bird-rabbatt på ansökningsavgiften.

Är du intresserad av att ansöka med din film till tävlingssektionen är deadline den 30 april 2019, för övriga filmer gäller den 31 maj 2019.

Ansök och mer info på:

https://filmfreeway.com/liveatheartfilm

För mer information kontakta:

Daniel Lundsten

Festival Director (Konstnärlig ledare) – Live at Heart Film

+46 735125801

daniel@liveatheart.se